Udskolingens udeareal

Rammeforsøg

Afsted mod vandet!

Udeareal indviet

Så blev udskolingens udeområde indviet. Så nu har alle skolens elever et attraktivt udeareal. 

På det nye område er der parkouranlæg, pannabaner, hængud område bygget af det smukkeste træ, hængekøjer, trampoliner og ståborde og bænke.

Alt sammen er i samarbejde med eleverne og deres ønsker for indrettelse af området.

Forsøg med understøttende undervisning

 

Hver dag hele året starter skolen med en morgensamling, den første dag efter ferien var pressen mødt frem.
Utterslev Skole er blandt de 50 skoler, der er med Undervisningsministeriets 3 årige forsøg med understøttende timer. Fra denne første dag efter ferien  blev der bragt klip fra Utterslev Skole med interview af lærere, elever, forældre og skoleleder i TV2 og i TV2News, samt i P4 i radioen om morgenen.

Se TV2s indslag

 

 

 

 

 

 

 

Tur til Naturcenter Amager Strand

Onsdag d. 02. august tog UFOen på deres faste onsdags tur. Turen gik til Naturcenter Amager Strand. Børn, medhjælpere og pædagoger blev taget imod af to tidligere ansatte fra Utterslev Skole. Imens den ene gruppe fik lov til at fange krabber, røre ved fladfisk og lære om forskellige smådyr i vandkanten fik resten af gruppen besked på at skifte til waders og hente reje-strygere og undervandskikkerter. 

I vandet var formålet at give børnene en førstehåndsoplevelse ved at komme tæt på naturen ved selv at være med til at finde og fange dyrene og herefter lære mere om dem. 

Børnene byttede senere områder, så alle fik samme mulighed og samme gode oplevelse. Resten af dagen gik med sjove lege, kortspil og mulighed for at nyde det gode vejr lige indtil turen gik tilbage mod UFOen. 

 

 

Besøgstæller

512847