Kunstposer til DSB

Modellering, tegning, maleri. Den traditionelle undervisning handler mest om færdigheder og flotte billeder, der præsenterer sig. men billedundervisning er også så meget andet. Den handler også om  idéer. om at kunne analysere en situation, om at udforme et koncept og - selvfølgelig - om at gennemføre det.

Oplægget om DSB forever kommer fra Billedpædagogisk Tidsskrift, som udgives af Danmarks Billedkunstlærere.

Læs artikelen skrevet af skolens lærer Ulla Fog, som har arbejdet med dette projekt med 2. årgang.

Så er det atter tid til at hejse et grønt flag på Utterslev Skole

Dette flag er erhvervet på baggrund af elevers, læreres og pædagogers arbejde med temaet økologisk produktion.

Børne- og ungeborgmester Pia Allerslev vil sammen med skolens miljøråd og resten af skolens elever og personale hejse flaget onsdag den 26/10 kl. 13.00 - 14.00

LFS artikel om koloni

Igen i år var 98 børn og 10 pædagoger, fra UFOen på Utterslev Skole på koloni. Det er 12. gang at UFOen tager på deres årlige koloni.

LFS (Landsforening For Socialpædagoger) har til deres månedsblad skrevet en artikel om kolonien og dens betydning for børn samt pædagoger.

Artikel kan læses i PDF form her.