Kanalen pibler af liv der skal undersøges og opleves

Kanokursus i sommervejret

Mellemtrinnet har de sidste to uger gennemført kanokursus med alle elever. “Det har været nogle fantastiske ture på Bagsværd Sø, både fordi vejret har været fantastisk men også fordi eleverne har været superdygtige til at sejle kano og hjælpe hinanden med at løse opgaverne på vandet” udtaler en af lærerene. Vi glæder os allerede til turene til næste år.

Juhuu! Nu starter skolen

Skolestarten nærmer sig og lærere, pædagoger og børnehaveklasseledere gør klasserne klar til et nyt skoleår.

Legepladserne er klar, kanalen pibler af liv, læringscenteret er fyldt med nye bøger og Internettet kører på fuld tryk. Vi er klar til et nyt skoleår med leg, udfordringer, læring og en hel verden der skal undersøges.

Eleverne fra 1. - 9. årgang starter mandag den 8. august kl. 8.00.

Eleverne fra 0. årgang starter tirsdag den 9. august kl. 9.30.

Vel mødt til alle.

LFS artikel om koloni

Igen i år var 98 børn og 10 pædagoger, fra UFOen på Utterslev Skole på koloni. Det er 12. gang at UFOen tager på deres årlige koloni.

LFS (Landsforening For Socialpædagoger) har til deres månedsblad skrevet en artikel om kolonien og dens betydning for børn samt pædagoger.

Artikel kan læses i PDF form her.