Kanalen pibler af liv der skal undersøges og opleves

Kanokursus i sommervejret

Mellemtrinnet har de sidste to uger gennemført kanokursus med alle elever. “Det har været nogle fantastiske ture på Bagsværd Sø, både fordi vejret har været fantastisk men også fordi eleverne har været superdygtige til at sejle kano og hjælpe hinanden med at løse opgaverne på vandet” udtaler en af lærerene. Vi glæder os allerede til turene til næste år.

Juhuu! Nu starter skolen

Skolestarten nærmer sig og lærere, pædagoger og børnehaveklasseledere gør klasserne klar til et nyt skoleår.

Legepladserne er klar, kanalen pibler af liv, læringscenteret er fyldt med nye bøger og Internettet kører på fuld tryk. Vi er klar til et nyt skoleår med leg, udfordringer, læring og en hel verden der skal undersøges.

Eleverne fra 1. - 9. årgang starter mandag den 8. august kl. 8.00.

Eleverne fra 0. årgang starter tirsdag den 9. august kl. 9.30.

Vel mødt til alle.

Idrætscertificeringen

Fredag d. 03 Juni 2016 blev UFOen på Utterslev Skole officielt idrætscertificeret.

Dagen i UFOen startede med at alle børn samt personale fik udleveret t-shirts med UFOens nye idrætsmotto: "UFOen giver den gas, her har alle plads". Derefter var der samling i Multisalen, hvor der blev afholdt tale, uddelt diplomer og opført fællesdans som opvarmning.

Herefter blev fejret med pædagogisk idræt og forskellige aktiviteter for børnene udendørs hele dagen, i værksteder fordelt over det hele. Der var boldspilsområder, mooncar/løbehjuls-ræs og sansebane.

For at sikre børnene kunne komme igennem dagen, blev der i udekøkkenet serveret sund kondikage, forfriskende juice og mulighed for forældre at få en snak med personalet, samt Paul og Jeanette.