Snyd hjernen - væk giraffen

Torsdag i uge 38 starter Utterslev Skole Dansk naturvidenskabs Festival op. Årets tema er hjerte og hjerne.

Fredag den 30. september fra 15 - 17 i uge 39 er forældre, familie og venner inviteret til åbent hus, så de kan komme forbi og blive udfordret og inspireret af eleverne og deres viden om naturfag.

Klik på linket og nyn med på Festivalsangen, der er indspillet af skolens kor.

Så er det atter tid til at hejse et grønt flag på Utterslev Skole

Dette flag er erhvervet på baggrund af elevers, læreres og pædagogers arbejde med temaet økologisk produktion.

Børne- og ungeborgmester Pia Allerslev vil sammen med skolens miljøråd og resten af skolens elever og personale hejse flaget onsdag den 26/10 kl. 13.00 - 14.00

LFS artikel om koloni

Igen i år var 98 børn og 10 pædagoger, fra UFOen på Utterslev Skole på koloni. Det er 12. gang at UFOen tager på deres årlige koloni.

LFS (Landsforening For Socialpædagoger) har til deres månedsblad skrevet en artikel om kolonien og dens betydning for børn samt pædagoger.

Artikel kan læses i PDF form her.