Præmie til Pædagogisk Læringscenter

Op på panden

Årets Pædagogiske Læringscenter

Temaet for nominering til Årets Pædagogiske Læringscenter 2017 var PLC og kunst i skolen.

I udvælgelsen af finalister blandt de nominerede blev der både lagt vægt på PLC's rolle som formidler af kunst, på PLC's og skolens samarbejde med kunstnere, på bredden i udbuddet af kunst og PLC's æstetiske, fysiske indretning. Prisen blev overrakt i forbindelse med KFPLC Kulturevent 2017 der afholdtes fredag den 28. april på Hotel Legoland, hvor vinderen blev kåret. De tre finalister havde alle gode bud på temaet, og marginaler skilte vinderen fra de to andre nominerede skoler

Som det har været tilfældet de foregående år, var der også i 2017 flotte præmier til de tre skoler, som var heldige at komme gennem nåleøjet og komme i finalen.

Andenpræmien gik til Utterslev Skole i Københavns Kommune. Skolen vandt en kasse med alsidigt, blandet "læseguf" i alle genrer til alle aldre.

Op på panden

Madlavning. Hvis man vil lave god mad og vinde DM i madkundskab, gælder det om at  øve sig - og arbejde sammen. Det gør pigerne på Utterslev Skole. Dita skræller løg uden at græde, Faadumo medbringer fadet med guldkant og alle hjælper til med at smage.

Læs artiklen fra Weekend Avisen  fra uge 13 skrevet af Jannie Schjødt Kold og foto af Niels Christensen.

Klik her

Velkommen i UFOen, mini UFOer!

Tirsdag d. 02. maj modtog UFOen 85 nye børn. I perioden fra maj til juni har UFOen åbent fra klokken 6.15 til 14.00 kun for mini UFOerne. I det næste stykke tid er børnene opdelt i fem forskellige dyregrupper. Hver dyregruppe har tilknyttet en primærvoksen. Næsehorn-gruppen har Sabina, Elefant-gruppen har Bertil, Zebra-gruppen har Kim K., Løve-gruppen har John og Giraf-gruppen har Dina.

Formålet med mini UFOen og dyregrupperne er at gøre overgangen fra børnehave til skole, så flydende som muligt, samt give børnene mulighed for at omstille sig til en ny hverdag. Forløbet bliver en kombination af leg og værkstedsarbejde, og den daglige struktur minder om den børnene bliver præsenteret for, når de starter i 0. årgang til august.

9 klassernes sidste skoledag