2. årgang  dannede flagallé  for at modtage de nye elever, der nu er startet på 0. årgang.

Overnatning i naturen

Byudvikling

Kreativ- og designteam

Skosålerne blev travet tynde

7. årgang har vandret mellem "vilde" køer, skindet fasaner og nydt et vildtmåltid over bål. Vi har spillet en masse rundbold, og også sovet en lille smule under næsten åben himmel. Alt i alt en dejlig tur til Sneppen shelter og i det mest forrygende solskinsvejr, man kunne forestille sig.

Se en masse spændende fotos fra turen:

Byudvikling med unge mennesker

7. årgang har været med i et byudviklingsprojekt i samarbejde med lokale beboere, arkitekter, tømrere m.fl..

Et projekt der har gjort en forskel i lokalområdet.

Se klippet med de seje elever, der bliver  interviewet i Ultranyt. Klippet er fra åbningseventen af området ved klubben på Smedetoften.

Udsendelse fra UltraNyt

UFOens kreativ- og designteam

I UFOens kreativ- og designteam arbejder vi i maj og juni med børnene om farver. Børnene blander forskellige farver og kreerer nye. De bruger deres fantasi til at udtrykke sig

Nogle børn udtrykker deres fantasi igennem maling, f.eks. male på et trægevær lavet i Midgård (UFOens udendørs træværksted), andre maler sommermalerier af, hvordan de tror deres sommerferie bliver og nogle andre arbejder med papmache og glanspapir.

651930