Peters Jul

Rammeforsøg

UFOen gir den gas, her har alle plads!

Jeg glæder mig i denne tid

 

4. årgang har opført Peters Jul. Alle elever havde en rolle i stykket - nogle elever var på scenen, andre ved lydmixerpult, lysmixerpult, følgespot og andre elever spillede musik live til stykket. 

Forsøg med understøttende undervisning

 

Hver dag hele året starter skolen med en morgensamling, den første dag efter ferien var pressen mødt frem.
Utterslev Skole er blandt de 50 skoler, der er med Undervisningsministeriets 3 årige forsøg med understøttende timer. Fra denne første dag efter ferien  blev der bragt klip fra Utterslev Skole med interview af lærere, elever, forældre og skoleleder i TV2 og i TV2News, samt i P4 i radioen om morgenen.

Se TV2s indslag

 

 

 

 

 

 

 

Fredsdage i UFOen 

25., 26. og 27. oktober fejrede Utterslev Skole og UFOen Fredsdage, hvor grundlaget for vores aktiviteter tog udgangspunkt i vores pædagogiske pejlemærker, med fokus på venskab og relationer.

Børnene fik mulighed for at lave venskabsarmbånd til hinanden, lave venskabs-hænder/hjerter i Tegneværkstedet, som er udstillet i Fællesrummet i UFOen, alt imens de talte om hvad venskab er. I vores idrætsværksteder var der fokus på dialog, forståelse, fairplay og sammenhold.  

På billedet ovenover kan I se UFOens motto "UFOen gir den gas, her har alle plads", sammen med alle de fantastiske flotte hænder og hjerter som børnene fik produceret. 

 

 

 

 

Besøgstæller

554898