Endelig kom sommeren og det giver liv i og ved kanalen. Vi glæder os til at se hvilke dyr der bor i kanalen denne sommer

Kanokursus i sommervejret

Mellemtrinnet har de sidste to uger gennemført kanokursus med alle elever. “Det har været nogle fantastiske ture på Bagsværd Sø, både fordi vejret har været fantastisk men også fordi eleverne har været superdygtige til at sejle kano og hjælpe hinanden med at løse opgaverne på vandet” udtaler en af lærerene. Vi glæder os allerede til turene til næste år.

Den nye legeplads er færdig!

Børn kommer drønende ud af klasserne – ud til den nye legeplads. – ”Tak fordi I har givet os slangegyngen!” råber en pige, mens hun spæner forbi for at nå først til at prøve den nye gynge.

Solen skinner, og børnene løber rundt og gynger, klatrer på den nye klatreborg og prøver den spændende slangegynge. Det er det lille elevråd, Eyyup, Betina, Peter G. og Tonie som er gruppen bag fornyelsen af indskolingens legeplads. Det ser ud til allerede at være en stor succes fra dag et!

Idrætscertificeringen

Fredag d. 03 Juni 2016 blev UFOen på Utterslev Skole officielt idrætscertificeret.

Dagen i UFOen startede med at alle børn samt personale fik udleveret t-shirts med UFOens nye idrætsmotto: "UFOen giver den gas, her har alle plads". Derefter var der samling i Multisalen, hvor der blev afholdt tale, uddelt diplomer og opført fællesdans som opvarmning.

Herefter blev fejret med pædagogisk idræt og forskellige aktiviteter for børnene udendørs hele dagen, i værksteder fordelt over det hele. Der var boldspilsområder, mooncar/løbehjuls-ræs og sansebane.

For at sikre børnene kunne komme igennem dagen, blev der i udekøkkenet serveret sund kondikage, forfriskende juice og mulighed for forældre at få en snak med personalet, samt Paul og Jeanette.