Udskolingens udeareal

Rammeforsøg

Kapla i Fællesrummet

Udeareal indviet

Så blev udskolingens udeområde indviet. Så nu har alle skolens elever et attraktivt udeareal.

På det nye område er der parkouranlæg, pannabaner, hængud område bygget af det smukkeste træ, hængekøjer, trampoliner og ståborde og bænke.

Alt sammen er i samarbejde med eleverne og deres ønsker for indrettelse af området.

Forsøg med understøttende undervisning

Hver dag hele året starter skolen med en morgensamling, den første dag efter ferien var pressen mødt frem.
Utterslev Skole er blandt de 50 skoler, der er med Undervisningsministeriets 3 årige forsøg med understøttende timer. Fra denne første dag efter ferien  blev der bragt klip fra Utterslev Skole med interview af lærere, elever, forældre og skoleleder i TV2 og i TV2News, samt i P4 i radioen om morgenen.

Se TV2s indslag

Kapla

En af de aktiviteter som børnene i UFOen ofte efterspørger er at lege med kapla-klodser. Både hvor fokus er på at bygget noget bestemt f.eks. det højeste tårn o.lign. Kapla er en simpel træklods, men for børnene kan de blive til alt, så derfor får de oftest lov til selv at kreerer uendelig mange forskellige værker.

De bygger tårne, borge, byer, broer, racer-baner, huse og meget mere! Kun deres egen fantasi sætter grænsen for hvad der kan bygges med kapla-klodserne.

På billedet har nogle af børnene fra 1. årgang valgt at bygge en en forhindringsbane.