Undervisningsminister på besøg

Undervisningsminister Merete Riisager og 4 politiske ordførere  besøgte skolen i forbindelse med en ny politisk aftale om uddannelsesparathedsvurderingen (UPV)..

På mødet fik elever fra 8. årgang og et par lærere og ledere mulighed for at diskutere emnet med politikerne.

Efterfølgende blev politkere, elever og lærere interviewet til TV2, DR og Ritzau.

Se TV News indlæg

Skolernes skakdag

Fredag i uge 6 var 266 skoler i Danmark ”Skolernes skakdag” - Utterslev Skole var med.
Det var en mega fed dag med løbere, konger, dronninger, pokaler, medaljer, 350 børn fra indskolingen - og 70 børn der frivilligt havde tilmeldt sig til dagens skakturnering.
Hele indskolingen spillede skak. De var inddelt i små grupper og spillede det man kalder ”gåbus skak” på skift.
Skak fremmer menneskers indlæring.

Det var skolepædagogerne i UFOen, som stod for skakdagen.

Børnebasket

I januar startede UFOens nye projekt, og der blev for første gang afholdt basketball træning med trænere fra Børnebasket Fonden. Sammen med skolepædagog John og pædagogmedhjælper Folke vil der hver torsdag være to trænere, Michael og Alonzo, der begge spiller basket professionelt.

Udover at børnene får trænet deres bold koordination og motorik, får børnene samtidig trænet deres engelsk, da al undervisningen til basketball træningen foregår på engelsk. Men for de deltagende børn var der ingen problemer, for med masser af kropssprog, fagter og armbevægelser, forstod børnene nemt hvordan de forskellige øvelser skulle udføres.

Hvis dit/jeres barn/børn ønsker at deltage, er der basketball træning hver torsdag i Idrætsalen.