KnækCancer

Årets kunstner

First Lego League

Knæk Cancer 2018

I forbindelse med Knæk Cancer, brugte hele 2.A en del af deres Understøttende Undervisning på at lave denne flotte Knæk Cancer-blomst.

Flere af børnene skrev navnet eller navnene på folk de kender eller kendte, der havde haft en form for cancer. Børnene brugte samtidig tiden på at dele historier og gode råd med hinanden.

Blomsten blev indsendt til Knæk Cancer 2018, for at bidrage til indsamlingen.

Årets kunstner

Hvert år fejrer Utterslev Skole "Årets kunstner", dette  er en årlig tilbagevendende tradition på Utterslev Skole.

I år var det 4. og 5. årgang der havde fornøjelsen af at have et rigtigt spændende besøg af børnebogsforfatteren Mette Finderup. Lærere og elever hørte om hendes sidste nye bøger, samt hendes klassiker Sværdets Mester.

Mette Finderup har skrevet rigtig mangegode  bøger til både børn og unge, så hvis du er blevet nysgerrig, så kom og lån en bog af Mette  Finderup - bøgerne kan lånes på skolens PLC eller dit nærmest bibliotek.

4 pokaler til årets First Lego League i København

First Lego League inspirerer eleverne til at blive fremtidens ingeniører, forskere og problemløsere.Der er  mangfoldige opgaver der skal løses inden selve konkurrencedagen.

Eleverne skal blive dygtige til at programmere og køre med Legorobotter, forklare teknologien bag, udfolde en problemstilling for derefter at kunne markedsføre projektet. Ja og så gør det heller ikke noget, hvis eleverne også kan udfolde sig kunstnerisk med en sang, en dans eller anden optræden.

Det var hele 6. årgang, der var med til First Lego League, der i år blev afholdt på Utterslev Skole.  Fire af holdene vandt en pokal, som Børne- og Ungdomsborgmester Jesper Christensen overrakte:

Teknologiprisen: både 1. og 2. præmien.

Robotprisen: 2. præmien.

Championprisen: 1. præmien.

Uden frivillige hjælpere var dette arrangement aldrig lykkedes.