PISA

Valg til skolebestyrelsen

PISA 2018

Danmark deltager sammen med over 80 andre lande i PISA-undersøgelsen. PISA er en international undersøgelse af 15-16-årige unges praktiske færdigheder inden for bl.a. læsning, matematik og naturfag. Undersøgelsen er gennemført hvert 3. år siden 2000. Utterslev Skole er udtrukket til undersøgelsen og 30 unge mennesker født i 2002 har nu bidraget til at man kan sammenligne, hvor godt unge mennesker i forskellige lande er klædt på til det uddannelses- og arbejdsliv, der venter dem.

Stil op til skolebestyrelsen

Torsdag d. 17. april kl. 17- 19.00

Valg- og orienteringsmøde samt Skolebestyrelsens

årsmøde

Torsdag d. 15. maj

Medio maj skal skoleleder senest modtage en blanket fra de forældre, der ønsker at tilkendegive deres kandidatur til skolebestyrelsen.

Onsdag d. 30. maj kl. 17.00

Valgmøde

Først i juni mødes de opstillede kandidater til skolebestyrelsen på skolen, hvor det afgøres, om der bliver fredsvalg eller kampvalg.

Senest 8. juni

Kommunikation om udfaldet af fredsvalg på hjemmeside og forældre INTRA

Senest 8. juni

Kommunikation til hjemmene og områdeforvaltningen i tilfælde af behov for kampvalg.

Senest d.11. juni

Brev sendes til hjemmene, med taskepost, om kampvalg. Heri også stemmesedler.

Torsdag d. 20. juni

Sidste frist for afgivelse af stemme (seddel) til skolebestyrelsesvalg til skolens kontor

Senest 27. juni

Kommunikation til hjemme samt information på skolens hjemmeside om udfaldet af kampvalg

MIDGÅRD

UFOens udendørs naturværksted, Midgård, bliver brugt til bl.a. at arbejde i forskellige naturmaterialer. I april måned med fokus på træ og fedtsten.

Børnene kommer selv med idéer til hvad de vil lave/bygge/skabe og herefter hjælper pædagoger og medhjælpere fra UFOens Natur- og friluftslivsteam med at lave en plan og herefter går arbejdet igang.

Værkstederne er for alle aldersgrupper på tværs årgangene.

Kom forbi og se hvad børnene er igang med at skabe.