KKFO UFOen

Fritidsinstitutionen ved Utterslev Skole, UFOen er en integreret del af Utterslev Skole både hvad angår pædagogik, visioner og værdier. Skolen og UFOen arbejder tæt sammen om børnenes alsidige udvikling.

Gennem veltilrettelagte pædagogiske aktiviteter understøtter vi børnenes muligheder for at udvikle sociale kompetencer og giver dem mulighed for at forstå deres betydning i succesfulde samarbejdsrelationer. Vi stimuler og udvikler børnene fantasi og opmuntre til entreprenørskab.

Vi har en naturfaglig profil med en stærk vision, som tager afsæt i udfoldelsen af kreativitet, det legende menneske og det at kunne se mange mulige løsninger med hensyn til hverdagens udfordringer - hos os er der højt til loftet og plads til eksperimenter.

UFOen har 340 børn fra børnehaveklasse til 3. klasse. UFOen har egne basislokaler og fælles lokaler med skolen. UFOen har en fælles overordnet pædagogisk målsætning, som bygger på værdibaseret og anerkendende pædagogik og ledelse.

UFOen har en naturfaglig profil. Vi arbejder med naturfag i alle vores fagområder. Vi har en naturfaglig vision. Der arbejdes med bla. med en konkret naturvidenskabe metode "Nysgerrige Per". UFOen er i gang med at blive idrætscertificeret. Denne certificering vil være med til at styrke de idrætslige og sundhedsfremmende aktiviteter.

UFOen arbejder med pædagogiske pejlemærker. Vores pædagogiske perspektivplan understøtter de politiske pejlemærker. Hvert år har vi særlige pædagogiske indsatsområder.

Lukkedage

UFOen har følgende lukkedage i 2017:

2. januar, 1. maj, 26. maj og

26.-29. december

UFOen har følgende lukkedage i 2018:

1. maj, 11. maj, 27.-28. december og 31. december

OBS. Vi har også lukket på helligdage.

Telefonnumre

Kontoret

08.00-15.00

UFOen

14.00-17.00

Se Månedens Menu

Hver dag i UFOen serverer vi et sundt lille eftermiddags mellemmåltid til børnene.

Link til Forældre Tabulex

Tabulex er et kommuniationsværktøj som kan bruges til at oprette beskeder til børn eller personale, legeaftaler, afhentning, gåhjem tider og ferietilmelding

Månedens Pædagogiske Aktiviteter

De overordnede pædagogiske aktiviteter i UFOen planlægges årligt / månedligt.