Utterslev Skole
Skoleholdervej 20
2400 København NV

Om ledige stillinger på Utterslev Skole

Når der er ledige stillinger på skolen, kan du se nærmere om stillingerne her på hjemmesiden.

Om Utterslev Skole
Utterslev Skole er en visionær folkeskole, der ønsker at gå forrest i udvikling og pædagogisk nytænkning. Skolen er afdelingsopdelt og rummer tæt på 725 elever. Personalet er kendetegnet ved høj faglighed og en god samarbejdskultur, der vægter fællesskabet. Skolen er bygget i 2002 og har fine, fysiske rammer, som vi værner om.

Utterslev Skole er en naturfaglig profilskole, og overalt på skolen vil du opleve, at vi brænder for det naturfaglige og udeskolelivet. Musik har en central plads i skolens hverdag. Endvidere er Utterslev Skole uddannelsesinstitution for lærer- og pædagogstuderende. Forældregruppen er kendetegnet af et stort engagement, og Utterslev Skole er et naturligt valg for forældrene i lokalområdet.

På Utterslev Skole arbejder vi med en fleksibel tilstedeværelse, inden for de rammer Københavns Kommune har udstukket. Du vil få en teamarbejdsplads i et lokale sammen med dine teammakkere og du vil få stillet en iPad og en bærbar computer til rådighed.

Yderligere information
Ser du en stillingsbeskrivelse, som interesserer dig er du altid velkommen til at kontakte skoleleder Ulla Jensen for nærmere uddybning af den eller de ledige stillinger. Ulla kontaktes på 4020 9608.

Hvis du vil søge en stilling på Utterslev Skole
Du skriver en kort, motiveret ansøgning. Vedhæft CV, eksamensbevis og evt. relevante udtalelser. Skriv meget gerne din e-mail-adresse og telefonnummer.

Ansøgningen sendes via et opslag på Københavns Kommunes oversigt over ledige stillinger.

Utterslev Skole