Om skolens læringscenter

Læringscenteret er det sted, hvor alle skolens medier er samlet. Elever og lærere kan låne bøger, lydoptagere, kameraer, film med videre samt hente inspiration til undervisningen.

Desuden kan elever, pædagoger og lærere være på Læringscenteret og arbejde alene eller i grupper. Forældre er også velkomne, de kan naturligvis også låne bøger. Eleverne har på skift mulighed for at benytte læringscenteret i frikvarterne – se skema på døren ved læringscenteret.

Læringsenteret arrangerer i løbet af året en lang række udstillinger og aktiviteter. Ofte vil aktiviteterne være i forbindelse med temaer og projekter, der foregår på resten af skolen eller i en af skolens afdelinger.En af de tilbagevendende arrangementer er fejringen af årets kunstner.

CENTERTEAM

På Pædagogisk Center arbejder:

• Leder af læringsmiljøet og skolebibliotekar Pia Mølholm
  • IT- og læringsvejleder  Morten Randbøll Petersen
  • Innovations- og læringsvejleder Anne Werner
  • Læringsvejleder Betina Rex
  • Læringsvejleder Frederik Bretton-Meyer
  • IT-medarbejder Stig Jespersen
  • Læringsvejleder og naturfagsvejleder Anette Vestergaard

Vejledere

Ud over ovennævnte vejledere, der også har åbningstid på læringscenteret, har vi  følgende vejledere, som arbejder tæt sammen med læringscenteret:

• 2 læsevejledere